• Baboon.fi

Kuinka keksiä julkaisu ideoita?Kaikki somea pyörittävät tietävät tunteen jossa pohditaan mitä seuraavaksi julkaisisi. Tiedämme, että julkaisujen tulisi olla seuraajia hyödyttäviä ja samalla tukea yrityksen brändiä ja tunnettavuutta. Välillä pää vain lyö aivan tyhjää! Ei hätää. Tässä on 3 helppoa ja ilmaista palvelua/ideaa, jotka auttaa varmasti!


answerthepublic.com

answerthepublic.com on todella tehokas työkalu uusien ideoiden löytämiseen. Kirjoita hakusana suomeksi tai englanniksi ja saat jopa satoja kysymys ehdotuksia joista voi tehdä julkaisuja. Suomeksi hakemalla hakusanoja on huomattavasti vähemmän, joten jos vain mahdollista kannattaa pysyä englannin kielessä ;)


Canva.com

Jos et et ole vielä Canvan fani niin kohta olet! Canva.comissa pystyt ilmaiseksi suunnittelemaan sosiaalisen median julkaisuja, sekä vaikka mitä muuta. Se on helppokäyttöinen graafisen suunnittelun palvelu, joka toimii todella hyvin. Canvasta löytyy myös paljon valmiita pohjia, joista on hyvä vetää inspiraatiota. Osa toiminnoista on saatavilla vain “pro” tilaajille. Kuitenkin ilmaisessa versioissa on paljon saatavilla!


Behind the Scenes

Näytä seuraajillesi toimistoa ja henkilöstä. Kerro kuinka teillä on päivät mennyt ja mitä uutta te teette asiakkaidenne hyväksi. Tämä tuo teidän yritystänne lähemmäksi ihmisiä ja luo arvokasta sosiaalista luottamusta yritystäsi kohtaan. Vaikka ei ole palvelusta kysymys niin tätä ehdottomasti kannattaa tehdä!

2 views0 comments