top of page

Meistä

Me olemme uusi suomalainen sosiaalisen median toimisto, joka tekee suurella sydämellä ja ahkeruudella yrityksenne brändistä vaikuttavampaa.

 

Meiltä saat oman Sosiaalisen median spesialistin, joka hoitaa yrityksenne sosiaalisen median tarpeet. Uskomme, että hyvien julkaisujen taustalla on kunnon tietämys alasta ja työntekijöistä.

Haluamme aidosti oppia tuntemaan yrityksenne ja liiketoimintanne, jotta pystymme tarjoamaan parhaita tuloksia!

Olemme lähtöisin Helsingistä. Meille on ensisijaisen tärkeää auttaa mahtavia PK-yrityksiä kasvamaan entisestään ja

tuomaan heidän hyvän työn myös muiden silmien alle.

Miksi Baboon.fi on perustettu?

 "

Huomasin, että markkinoilla ei ole edullisia ja helppoja sosiaalisen median yrityksiä, joita aidosti kiinnostaisi tuntea asiakasyritys. Markkinoilla on paljon todella hyviä mainostoimistoja, mutta monet heistä keskittyy vain lyhytaikaisiin markkinointikampanjoihin. Halusin itse luoda paljon kestävämpiä suhteita ja kumppanuuksia.

Koko elämäni olen seurannut yrittäjiä sekä johtajia, ja heidän mahdottoman kiireistä aikatauluaan. Ymmärrän hyvin, että sosiaalisen median julkaisujen pohtiminen, toteuttaminen, sekä aikatauluttaminen jää helposti täysin toissijaiseksi. Pitkällä aikavälillä tämä satuttaa yrityksen brändi-imagoa, myyntiä sekä tunnettavuutta.

 

Tämän takia halusin luoda Baboonin - vapauttaakseni yrityksiltä aikaa ja stressiä, sekä auttaakseni yrityksiä oikeasti kasvamaan!

Social Media made Easy.

"

Roope Muhonen

Baboon.fi Perustaja

bottom of page